facebook tracking
Avdelning

Försäkring

Connect

Vår försäkringsavdelning består av cirka 40 medarbetare och är därmed Compricer största affärsområde. Avdelningen är uppdelad i tre olika team där varje team har varsin chef som alltid finns till hands. Gemensamt för alla som jobbar här är engagemang, positivitet och att vi helt enkelt tycker om varandra och det vi gör!

Vårt gemensamma mål är att hjälpa våra kunder att hitta rätt försäkring – till rätt pris!

 

Dina blivande kollegor?

Vill du veta mer om vilka vi är, klicka dig in på respektive profil! 

Professionalism, Glimten i ögat, Ingenting är omöjligt!

Dessa är våra tre ledord. Vi har skapat en organisation som bygger på en strävan att alltid utmana gränserna - att ingenting är omöjligt! Genom att ha professionalism och glimten i ögat, i allt vi gör, tror vi att vi tillsammans kan uppnå det som tycks vara omöjligt vid första anblick.

På Compricer jobbar vi hårt mot uppsatta mål, men vi har också mycket kul tillsammans! 

 

Varför jobba med oss på Compricer?

Det finns många anledningar till att komma och jobba med oss! 

En anställning hos oss inleds alltid med en gedigen utbildning inom respektive område. Vi erbjuder en fast grundlön och förmånlig provisionsmodell, där goda prestationer verkligen lönar sig.

  • Utvecklande

    Vi ger dig alla verktyg du behöver för att utvecklas såväl på ett personligt plan som i din yrkesroll. Utbildning och coaching är något vi arbetar aktivt med. Hos oss finns det även goda möjligheter till karriärutveckling, såväl hos Compricer som inom Schibsted.

  • Vänner för livet

    Compricers styrka är den familjära kulturen. Vi tror på att vi gör ett bättre jobb om vi samtidigt har kul och trivs. Många av oss umgås även privat och hittar vänner för livet!

  • Du får hjälpa andra till bättre ekonomi!

    Vår vision är att hjälpa Sveriges befolkning till bättre ekonomi. Hos oss arbetar du med en väldigt tacksam produkt och hjälper våra kunder att spara pengar.

Västra Järnvägsgatan 21
105 17 Stockholm Vägbeskrivning jobb@compricer.se 08-586 122 70

Norrköping

Korsgatan 2E
602 33 Norrköping Vägbeskrivning Info@compricer.se 08-586 122 70

Jobbar du redan på Compricer?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@compricer.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor